Ik treed graag op als sparringpartner. En dan bedoel ik niet alleen op het gebied van evenementen, maar ook interne of externe communicatie.

Paar voorbeelden:

Door het kinderfonds Jantje Beton ben ik benaderd voor het opstarten van een helpdesk voor Roefelcomités. Roefelen betekent ‘’snuffelen” of ‘’ontdekken’’. In dit gevel letterlijk ”kijken wat je wilt worden als je later groot bent “. Per jaar Roefelen zo’n 20.000 kinderen tussen de 7 en 13 jaar bij bijna 4000 bedrijven in Nederland. Deze dagen worden georganiseerd door lokale Roefelcomités bestaande uit medewerkers van welzijnsorganisaties en/of vrijwilligers. Ik ben jarenlang het Landelijk Servicepunt Jantje Beton Roefeldag geweest. Bij deze helpdesk konden de Roefelcomités terecht voor advies over het opstarten van een comité, een leuke openingsact, financieel advies enzovoorts.

Door Marija Westerlaken Trainingen is mij gevraagd of ik haar dagelijkse agenda kan bijhouden. Marija geeft trainingen door het hele land en op flexibele werktijden. Ik beheer haar agenda en plan en organiseer haar afspraken.

Voor het bedrijf East-West Seed heb ik een keer evenement in het KIT Amsterdam georganiseerd. Ze huren mij nu nog steeds regelmatig in als er buitenlandse gasten over zijn waarvoor vervoer en hotel geregeld moeten worden. Ook sociale programma’s regel ik.

Ondersteuning voor particulieren

Al enige tijd krijg ik ook van particuliere de vraag om activiteiten te organiseren zoals een huwelijk, een kinderfeestje of een borrel. Sinds twee jaar ben het ik met Extra Handen service begonnen. Ook hier zijn persoonlijke benadering en streven naar perfectie mijn belangrijkste uitgangspunten.

Inmiddels heb ik al een paar huwelijken mogen organiseren, een tuin mogen aanleggen en nog meerdere klussen voor particulieren mogen verzorgen. Want naast de feestelijke activiteiten bied ik ook bij kleinere wensen een helpende hand. Van een cadeautje kopen, vliegtickets regelen, een verbouwing regelen.

In bijgaande folder treft u meer informatie over Extra Handen Service aan:

Anke Meijer Exta Handen Service Folder