Plus Magazine Evenementen

Sportief meerdaags evenement

Plus Wandel4daagse

De PlusWandel4daagse Alkmaar vindt plaats in juni rondom Alkmaar. Vier dagen lang lopen 8.000 wandelaars diverse afstanden en routes in een mooie omgeving. Plus Magazine, het grootste maandblad van Nederland, is al jarenlang de belangrijkste sponsor van dit evenement.

Ieder jaar wandelt er een speciaal Plus Team mee. De marketing afdeling van Plus Magazine heeft Anke Meijer gevraagd om ondersteunende werkzaamheden uit te voeren voor het team tijdens de Plus Wandel4daagse. Anke loopt ieder jaar een dagje mee zodat ze de sfeer van dit geweldige sportieve evenement goed kan proeven.

Jaarlijks evenement voor 50-plussers met een beursvloer vol informatie, entertainment en aanbiedingen

De 50 Plus Beurs

De 50 Plus beurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met stands, boordevol informatie over uitlopende onderwerpen, entertainment, activiteiten en aanbiedingen. En de beursdag wordt afgesloten met een muzikaal optreden. De beurs vindt in september plaats in de Jaarbeurs en wordt georganiseerd in samenwerking met Plus Magazine.

Plus Magazine heeft meerdere stands staan op deze beurs waar activiteiten plaatsvinden en informatie worden gegeven. Samen met de marketingafdeling van Plus Magazine zorgt Anke Meijer ervoor dat alle stands worden gebouwd, dat deze worden aangekleed en dat alle techniek aanwezig is. Zij doet de begeleiding daarvoor.