Publieks evenementen

Veel tijdschriften en merken hebben inmiddels eigen publieksevenementen. Een belangrijk middel om doelgroepen te enthousiastmeren en loyaliteit te verhogen. En niet te vergeten om de doelgroep persoonlijk in levende lijve te ontmoeten. Interessant voor het blad maar ook voor haar sponsoren.

Anke Meijer Evenementen is zeer ervaren met de organisatie van publieksevenementen. Of het nu gaat om een beurs, een landelijke dag, een shopping event of workshops; we hebben de expertise in huis om het evenement tot een verrassing te maken. Voor allerlei doelgroepen. De diverse interesses van kleuter, puber of 50-plusser hebben voor ons weinig geheimen.

Sponsoring is tegenwoordig bijna onontbeerlijk bij een publieksevenement. Een discipline waar we ondertussen volop ervaring mee hebben. In overleg met uw sales- en/of marketingafdeling stellen we sponsorpakketten samen en natuurlijk verzorgen we ook de tegenprestaties op het evenement. Onze samenwerking met professionals in decorbouw, licht, geluid, styling, fotografie etc. maakt ons klaar voor elk evenement.

 

Bekijk hier enkele voorbeelden:

Tienermeiden evenementen

De Tina-dag is al jaren een begrip onder jonge meiden tussen de 9 en 15 jaar.

Het Sporthuis Abcoude

Jaarlijks evenement voor 50-plussers met een beursvloer vol informatie, entertainment en aanbiedingen