CNV Utrecht opening

CNV bestaat uit 11 CNV bonden. In 2007 betrokken CNV Bedrijvenbond, CNV Onderwijs, CNV Jongeren en CNV Vakcentrale een nieuw pand in Utrecht. Anke Meijer Evenementen bedacht en coördineerde de opening van dit pand. In samenwerking met verschillende commissies en werkgroepen werd voor zakelijke relaties én voor het personeel een bijzondere dag samengesteld en uitgevoerd.

De opening bestreek 2 dagen in juni 2007. Voor elke doelgroep, van het personeel en familieleden, kaderleden/vrijwilligers tot aan zakelijke relaties en de pers, was een ander programma uitgewerkt. Met divers entertainment, kinderactiviteiten, rondleidingen, hapjes en drankjes, speeches van voorzitters en politici werd de opening gevierd. Minister president Jan Peter Balkenende opende het nieuwe CNV gebouw in Utrecht-Overvecht met de onthulling van een manshoge foto van het pand.

Titeltje over wat meijer evenementen heeft gedaan

De aankondiging van de diverse speeches werd met op maat gemaakte anekdotes en persoonsomschrijvingen aangekondigd door het klassiek geschoolde duo Dua Capella. Speciaal door Anke Meijer Evenementen bedacht en georganiseerd.